Föreläsare sociala medier

föreläsare sociala medier

Henrik är en flitigt anlitad föreläsare inom sociala medier. Med ett roande och inspirerande sätt förklarar han de drivkrafter som styr vårt beteende på nätet.

Fokus ligger hela tiden på kommunikation och relationer mellan människor. Oavsett om han pratar för elever i grundskolan, ledningsgrupper eller ett hockeylag på elitnivå fångar han uppmärksamheten och förklarar varför det är viktigt hur vi beter oss på nätet.

Här ser du några rubriker på aktuella föreläsningar. Form och upplägg går att variera beroende på gruppstorlek och behovet i er organisation.

Policy för sociala medier
Tillsammans med anställda och ledningsgrupp tar vi fram en policy för sociala medier som passar just er organisation.

Sociala medier kan störta regeringar, hur ska offentlig sektor klara trycket?Hur man i skolan/förskola hanterar den ryktesspridning och skvallerflora som lätt uppstår på nätet. Hur hanterar skolan ryktesspridning bland föräldrar? Hur påverkar det arbetsmiljön för utsatta lärare och förskolelärare.

Uthängning och negativ exponering i sociala medier
Att som missnöjd medborgare eller konsument skriva om sin upplevelse på nätet är enkelt, smidigt och slagkraftigt. Följderna och konsekvenserna av ett nätdrev kan bli förödande för verksamheten.

Sociala medier och karriären
Kan man få sparken för en status på Facebook? Tagna ur sitt sammanhang kan bilder och kommenterar på nätet få enorma konsekvenser för karriären. Hur påverkar nätet din framtida karriär och vad kan du göra för att skapa kontroll? Vad gör man om man i sitt arbete blir uthängd?

Skolföreläsningar – hur är man en bra kompis på nätet?

 

Läs mer  på Sveriges Talare
http://www.sverigestalare.se/talare/henrik-skold/