laholm-sociala-medier-skola

Henrik är en flitigt anlitad föreläsare inom sociala medier. Med ett roande och inspirerande sätt förklarar han de drivkrafter som styr vårt beteende på nätet.

Fokus ligger hela tiden på kommunikation och relationer mellan människor. Oavsett om han pratar för elever i grundskolan, ledningsgrupper eller ett hockeylag på elitnivå fångar han uppmärksamheten och förklarar varför det är viktigt hur vi beter oss på nätet. 2015 utsågs han till Årets digitala personlighet i Värmland för sitt arbete med unga och nätet.

Här ser du några rubriker på aktuella föreläsningar. Form och upplägg går att variera beroende på gruppstorlek och behovet i er organisation.

  • Skolföreläsningar om sociala medier och ungas nätvanor
  • Fair play på nätet
    Varför ska man som idrottsförening ha en policy för sociala medier?
  • Sociala medier kan störta regeringar, hur ska offentlig sektor klara trycket?Hur man i skolan/förskola hanterar den ryktesspridning och skvallerflora som lätt uppstår på nätet. Hur hanterar skolan ryktesspridning bland föräldrar? Hur påverkar det arbetsmiljön för utsatta lärare och förskolelärare.
  • Sociala medier och karriären
    Kan man få sparken för en status på Facebook? Tagna ur sitt sammanhang kan bilder och kommenterar på nätet få enorma konsekvenser för karriären. Hur påverkar nätet din framtida karriär och vad kan du göra för att skapa kontroll? Vad gör man om man i sitt arbete blir uthängd?

Site Footer

© Henrik Pallin - Nätvanor 2019